Nästan alla människor har någon slags fobi som ibland gör sig påmind. De vanligaste fobierna idag är bland annat spindelfobi, ormfobi och insektsfobi. Många människor lever med nästan daglig skräck över att stöta på något av dessa djur, kanske på skogspromenaden, i sin källare eller i sin tvättstuga. Det är mycket jobbigt för de människor som lider av någon slags fobi men det finns hjälp att få!Vi här på Borås Tropikhus hjälper alla som vill ha hjälp.

Allt går i lugn takt och vi tvingar ingen till något som de inte vill! Våga ta steget, våga njuta av din skogspromenad i sommar, våga släppa ut den stackars lilla spindeln som råkat gå in i ditt hus & framför allt, lev ett lugnare liv utan fobi.

 

Vi rekomenderar att ni tar med er en person som står er nära, som ni kan ha som stödperson under ert besök här hos oss (stödpersonen får följa med utan kostnad)


Varje besök tar upp till tre timmar och kostar 2000:- och då vågar vi nästan garantera att ni blir fria från er fobi. Vi har jobbat med detta sedan 2006 och inte misslyckats med någon, det tycker vi är bra referenser. Ge oss tre timmar av din tid så ger vi dig en livstid utan fobi, så välkommen in till oss på ett besök som kommer förändra ditt liv!

För bokning skicka ett meddelande till borastropikhus@outlook.com eller ring direkt på : 033-13 50 35