Barnkalas! 7-14år (OBS! Inga barnkalas under högsäsongen Juni, Juli, Augusti)


Erbjuder vi Sveriges "vildaste" kalas? Ja kanske, så vitt vi vet så är vi ensamma i Sverige om att ha barnkalas med det här unika konceptet. Här får barnen lära sig om djur och natur, samtidigt som de får vara med på spännande aktiviteter.


Hur går ett kalas hos oss till?

När ni kommer hit så börjar vi med skattjakt bland alla ormar, krokodiler & spindlar med mera och barnen får då leta efter gömda guldmynt. Under skattjakten så släpper vi ut vår stora landsköldpadda farbror Frej, han väger lite över 55kg och han är otroligt social och snäll av sig. Alla barn får självklart klappa honom medans han går runt här under skattjakten. När alla mynten är upphittade så blir det picknick i spindel & skorpiongrottan.

Vi bjuder på glass och festis till både barn och vuxna. För er som är gluten och laktoskänsliga finns självklart ett sådant alternativ också. Under picknicken är det även presentöppning och födelsedagsbarnet får såklart en födelsedagspresent av oss på Tropikhuset

(värde 170kr).


Ni kommer att få en guide som tar er med på olika aktiviteter runt om i Tropikhuset och under rundturen erbjuds barnen att få klappa orm, sköldpadda, ödla & kackerlackor mm. Vi kommer att mata våra två krokodiler, fiskarna och vattensköldpaddorna. Och en orm är ju alltid hungrig här så då matar vi den med en råtta så att ni får se på!

Barnet som fyller år får också göra lite extra saker, så som att hålla i en orm & ha den runt halsen. Och gosa med en ödla samt följa med personalen in och mata aporna!

Och i slutet bjuder vi alla barnen på en godispåse!

Pris och bokning


Ett barnkalas tar 1 ½ timma och kostar 179kr/barn & föräldrar.

(Vi debiterar minimum 10st barn samt en betalande förälder, alltså minst 1969:- för ett barnkalas) En förälder per kalas är obligatoriskt, och denne hjälper till att hålla gruppen samlad under alla aktiviteter!

För övriga syskon och föräldrar som vill vara med är priset 179kr/st.

Barnen skall vara från 7år och uppåt. Endast ett födelsedagsbarn per kalas är tillåtet.

 

Kontakta oss för bokning på vår mail: borastropikhus@outlook.com eller ring direkt på : 033- 13 50 35Det som ingår är:

Glass och festis samt godispåse till alla barn  (Föräldrarna får glass & festis) 

Paket till födelsedagsbarnet.


Glassen vi bjuder på innehåller:

Skummjölk, socker, palm- och rapsolja, rån 10% [vetemjöl, socker, majsstärkelse, kokosolja, emulgeringsmedel (lecitin), salt, bakpulver (E500ii)], vasslepulver, glukos-fruktossirap, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl, karragenan), naturligt färgämne (rödbetsextrakt), naturlig arom, vaniljarom, vaniljstång.


Festisen vi bjuder på innehåller:

INGREDIENSER: Vatten, socker, äppeljuice från koncentrat (7,5%), hallonjuice från koncentrat (1%), fläderbärsjuice från koncentrat (0,5%), syra (citronsyra), arom.


Samt gluten & laktosfri glass som innehåller:

Laktosfri SKUMMJÖLK, socker, laktosfri GRÄDDE (13%)*, kokosfett, potatisstärkelse, glukos (från majs), kikärtsmjöl, majsmjöl, jordgubbar, kakao, laktosfritt vasslepulver (av MJÖLK), vaniljarom, arom, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av veg fettsyror, solroslecitin, SOJALECITIN), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl, pektin), syra (citronsyra), palmolja, laktasenzym, salt. *Grädde med 40% fetthalt.


Skulle ni av någon anledning inte kunna äta/dricka något av ovanstående så får ni tyvärr ta med eget.

EJ BETALANDE KUNDER FÅR EJ UPPEHÅLLA SIG I LOKALEN UNDER BARNKALASET.


Tänk på att vara ute i god tid med er bokning.